Galeries

Galería Maior

About

La Galeria Maior es funda a Pollença en 1990. Des de llavors ha dut a terme una important labor en la promoció de l'art contemporani. Representa tant a artistes emergents com consagrats, i treballa amb nous mitjans per a crear formes innovadores d'explorar, interpretar i visualitzar nous llenguatges i experiències artístiques.

La Galeria Maior es funda a Pollença en 1990. Des de llavors ha dut a terme una important labor en la promoció de l'art contemporani. Representa tant a artistes emergents com consagrats, i treballa amb nous mitjans per a crear formes innovadores d'explorar, interpretar i visualitzar nous llenguatges i experiències artístiques. La Galeria Maior es funda a Pollença en 1990. Des de llavors ha dut a terme una important labor en la promoció de l'art contemporani. Representa tant a artistes emergents com consagrats, i treballa amb nous mitjans per a crear formes innovadores d'explorar, interpretar i visualitzar nous llenguatges i experiències artístiques.

La galeria ha participat en les principals fires d'art contemporani, com ara ARCO (des de 1994), ArtCologne (des de 1995), Loop, Artissima, KIAF, PREMI Miami i PREMI Nova York, entre d’altres.

Durant l'estiu, la galeria organitza un cicle de projeccions de videoart titulat “El vídeo en la teulada”: les nits dels mesos de juliol, agost i setembre, crítics, comissaris, directors de museu i artistes presenten les seves seleccions de les últimes creacions en vídeo a la terrassa de la galeria a Pollença.

Un programa d'aproximadament set exposicions per any ofereix una mostra del treball més recent d'artistes joves i noms destacats. També col·laborem amb museus, institucions i fundacions en la difusió del treball dels nostres artistes a nivell nacional i internacional.

Disposem així mateix de tallers experimentals en els quals els artistes desenvolupen diverses tècniques. Amador, Brollo, Campano, José Pedro Croft, Xavier Grau, Eva Lootz, A.R. Penck, Jürgen Partenheimer, Charo Pradas, Susana Solano, Darío Urzay, Mónica Fuster, Joan Cortés, Núria Marquès, Aina Perelló i Nicholas Woods són alguns dels creadors que han realitzat edicions per a la galeria.

Contacte

Plaça Major, 4, 1º,
07460 Pollença
+34 971 53 00 95 www.galeriamaior.es Instagram